Στο πλαίσιο της επέκτασης του δικτύου καταστημάτων Ναργιλές, αναζητούμε συνεργάτες που θα κάνουν «δική τους» την συνταγή επιτυχίας του Ναργιλέ, θα ενστερνιστούν τις αξίες και την πελατοκεντρική μας φιλοσοφία και θα εμπιστευτούν την εταιρία μας για να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στο χώρο της μικρής εστίασης.

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες του επιστημονικού μας προσωπικού, η αγορά της μικρής εστίασης παραμένει ιδιαίτερα ελκυστική για επενδύσεις καθώς παρουσιάζει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης 5%-10% ετησίως. Η ζήτηση για καφέ καλής ποιότητας αυξάνεται συνεχώς, με τους καταναλωτές να σκέφτονται ακόμα και το μικρότερο ποσό προς διάθεση, χωρίς όμως να είναι διατεθειμένοι να κάνουν συμβιβασμούς ως προς την ποιότητα.

Η λειτουργία των καταστημάτων Ναργιλές πανελλαδικά μέσα σε 19 χρόνια αποδεικνύει ότι εν μέσω ύφεσης και γενικευμένης ανασφάλειας για κάθε επιχειρηματικό βήμα, το franchise του Ναργιλέ αποτελεί ασφαλή επιλογή. Μια επιλογή με αναπτυξιακή δυναμική που μπορεί να εγγυηθεί την απόδοση της επένδυσής σας.


Πληροφορίες Franchise

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στα τηλέφωνα 6979447933


Γιατί Franchise?

Φτάνοντας στο 2020 και μετά από 11 χρόνια συνεχόμενης κρίσης τα πράγματα στον τομέα της επιχειρηματικότητας μάλλον φαίνονται σιγά - σιγά να ξεκαθαρίζουν. Όταν λέμε να ξεκαθαρίζουν εννοούμε πως στο παιχνίδι του τζίρου και της κερδοφορίας θα μείνουν συγκεκριμένοι και λιγοστοί «παίχτες». « Παίχτες» που έχουν αντιληφθεί ότι η αγορά απαιτεί οργάνωση, μεθοδολογία, εμπειρία, καινοτόμα προϊόντα και άριστη σχέση τιμής - ποιότητας. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι απόλυτα αναγκαίο να τα καταλάβουν όλοι (ενεργοί ή μελλοντικά ενεργοί επιχειρηματίες).

Σε αυτό το παιχνίδι στρατηγικής και τακτικής διαδραματίζει βασικό ρόλο ο κλάδος του franchising. Με εμπειρία τουλάχιστον 23 ετών και με επιχειρήσεις αρκετά έμπειρες στο χώρο του «επιχειρείν» το franchising έχει να επιδείξει αξιοσημείωτες επιτυχίες, στην Ελλάδα. Τι είναι όμως αυτό που το κάνει ιδιαίτερα πετυχημένο και στρέφει ολοένα και περισσότερους καταναλωτές και επιχειρηματίες σε αυτό;

Η απάντηση είναι τόσο απλή όσο η κατανόηση της έννοιας του όρου. Franchising λοιπόν σημαίνει η μεταφορά της επιτυχημένης τεχνογνωσίας ενός επιχειρηματία (δικαιοπάροχος) σε κάποιον άλλο (δικαιοδόχος), με σκοπό της επέκταση της φήμης και του ονόματος του δικαιοπάροχου. Σε συνδυασμό με την επέκταση ο δικαιοδόχος απολαμβάνει τις περισσότερες φορές γρήγορα κέρδη και αποφεύγει το ρίσκο μιας τυφλής επένδυσης σε νερά που για τον ίδιο είναι άγνωστα και αχαρτογράφητα.

Το πρώτο πράγμα που απολαμβάνει ένας δικαιοδόχος είναι η φήμη του ονόματος που αγοράζει. Πληρώνοντας για αντίτιμο τα λεγόμενα entry fees αγοράζει την φήμη, την τεχνογνωσία, αλλά και την συνεχή υποστήριξη του δικαιοπαρόχου. Τα entry fees θα πρέπει πάντα να είναι πολύ προσεκτικά αποτυπωμένα και θα πρέπει να ανταποκρίνονται στις υπηρεσίες στις οποίες αντιστοιχούν. Μικρά entry fees μπορεί να υπονοούν κακό σχεδιασμό στο σύστημα ενώ αντίθετα μεγάλα entry fees μπορεί να μην είναι εξίσου ανταποδοτικά. Έτσι ο υποψήφιος δικαιοδόχος θα πρέπει πολύ προσεκτικά να «ζυγίσει» τα τέλη που θα πληρώσει με τις υπηρεσίες που θα λάβει. Ένα σύστημα το οποίο έχει σχεδιαστεί με μηδενικά τέλη εισόδου ίσως κρύβει κάποια παγίδα. Και όταν λέμε παγίδα εννοούμε ότι ανέκαθεν ο κάθε οργανωμένος δικαιοπάροχος έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα και χρόνο για να καταγράψει και να οργανώσει την σωστή λειτουργία του συστήματός του. Όλα αυτά σίγουρα δεν μπορεί να προσφέρονται δωρεάν, ούτε να χαρίζονται. Άλλωστε αυτή είναι και η διαφορά του franchising με οποιαδήποτε άλλη μορφή επιχειρηματικότητας.

Εν κατακλείδι τα γεγονότα δείχνουν πως το franchising αποτελεί την πιο σίγουρη πρόταση στο χώρο των επιχειρήσεων πάντα όμως με την καθοδήγηση των κατάλληλων ανθρώπων που έχουν την εμπειρία να ενημερώσουν έγκυρα και αξιόπιστα. Το franchising απέδειξε τα 8 αυτά χρόνια της κρίσης ότι αντέχει, απέδειξε ότι μπορεί να παραμείνει πρωταγωνιστής και τα επόμενα χρόνια.

Σήμερα, μετά από εκλογές, δημοψηφίσματα, capital controls και εν όψει νέας εκλογικής αναμέτρησης, το franchising αφενός έχει αποδείξει για άλλη μια φορά τις αντοχές του και αφετέρου παραμένει ο βασικός πόλος για την επιχειρηματικότητα. Πλήθος νέων επιχειρηματιών, οι περισσότεροι εξ ανάγκης και λιγότεροι ως επενδυτές αναζητούν επιχειρηματικές ιδέες με διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά που θα τους προσφέρουν την δική τους διέξοδο από την κρίση.

Ο στοχος μας.

Η δική σας επιτυχία.